himmelsk.se – allt om böcker, litteratur och språk

Passande inredning för hemmabiblioteket

Är du intresserad av litteratur och tycker om att läsa på din fritid har du antagligen en hel del böcker där hemma. För att du ska trivas i ditt hem och därmed få ut ännu mer av din läsning ska du satsa på modern inredning. I det här inlägget får du tips på inredning du kan köpa som passar bra i hemmabiblioteket.

Snygga tavlor

Ett bra sätt att få in en modern känsla i hemmet är med hjälp av tavlor. Du kan gå in här för att se ett brett sortiment av tavlor och posters. Det finns allt från enkla motiv i svartvitt till de motiv som kommer att bli en färgklick på dina väggar och göra ditt hem mer unikt. Gillar du sagor och litteratur finns det till exempel motiv från John Bauer. Oavsett vilka färger du föredrar och vilket motiv du är ute efter kan du hitta det på nätet. Det finns tavlor i flera olika storlekar som möjliggör att du kan försäkra dig om att de passar bra hos dig. Det är dock alltid bra att mäta väggen först för att du ska hitta en tavla i rätt storlek.

Förutom att du kan inreda med tavlor är det minst lika viktigt att du tänker på ramen. En del tavlor säljs med ram, men oftast behöver du köpa till en ram. Även där är det viktigt att du väljer en ram i rätt storlek. Det finns ramar i flera storlekar och du ska köpa en ram som är lika stor som exempelvis postern.